Nieuwe sport voor waterliefhebbers


Ben jij een echte waterrat. Dan hebben we goed nieuws voor je – want er komt een nieuwe watersport naar Nederland. eFoilen heet het. We zagen de e-foilers in actie op NU.nl. E-Foilen doe je met behulp van een speciale surfplank. Door een elektromotor surf je niet alleen over het water – je stijgt er ook nog makkelijk een halve meter bovenuit. En zo kun je dus surfen zonder dat je er golven of wind voor nodig hebt. Vanaf mei kun je lessen eFoilen volgen in Nederland.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).