13-jarige William verrast moeder met auto


En wat doe je als zoon wanneer je alleenstaande moeder het niet breed heeft en zich geen auto kan veroorloven? Precies, dan koop je er eentje voor d’r. Dat dacht de 13-jarige William Preston uit Nevada ook. Op YouTube had hij filmpjes gezien van moeders die van hun kind een auto cadeau kregen en hij besloot dat hij zijn moeder ook zo blij wilde maken. En dus raapte hij het geld dat hij had verdiend met allerlei klusjes bij elkaar. Vervolgens vond hij via Facebook een goedkoop tweedehands autootje. Na wat onderhandelen kon hij de auto ruilen voor zijn spaargeld en zijn Xbox. Moeder Krystal wist niet wat haar overkwam. Ze is dankbaar en apetrots op haar oudste zoon.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).