ProRail investeert 3,5 miljard in moderniseren van stations


Goed nieuws voor de treinreizigers onder ons – ProRail investeert de komende tien jaar 3,5 miljard euro aan het moderniseren van stations. Zo komen er meer liften, sanitaire voorzieningen, camera’s en andere technische snufjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van oplichtende tegels op het perron. Handig, want die laten zien waar ingestapt kan worden als de trein komt aanrijden. Daarnaast komen er waarschijnlijk zo’n twintig nieuwe stations bij.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).