ASR wil af van bonussen voor topfunctionarissen


En een mooi bericht over minder graaicultuur lezen we in het AD vandaag. Verzekeraar ASR wil namelijk af van de bonussen voor topfunctionarissen. Dat betekent concreet dat de raad van bestuur het met een ‘gewone’ beloning moet doen. En ook de directie zal geen exorbitante salarisverhogingen meer ontvangen. Dit maakte ASR vanmorgen bekend tijdens de presentatie van het nieuwe beloningsbeleid dat vanaf volgend jaar ingaat. De aandeelhouders van ASR mogen daar in mei hun mening over geven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).