Basisschool ziet ze vliegen: les in vliegen met drones


Leerlingen van de Paschalisschool in Den Haag mochten gister de rekenschriften en geschiedenisboeken laten liggen. Kinderen uit groep 7 en 8 waren druk met de Drone Cup. Een project waarbij ze leren vliegen met drones. Aan het eind van de dag vond een drone-race plaats. Leerlingen bouwden daarvoor wekenlang allerlei obstakels, om het elkaar zo lastig mogelijk te maken. Milo won de race uiteindelijk:

“Nu komt zo’n project op school. Kan je ook je eigen obstakels bouwen, lekker creatief zijn. Daarom vind ik het gewoon super leuk.”

Met de Drone Cup moeten leerlingen belangrijke vaardigheden leren, zoals creatief denken en samenwerken.

Meer informatie via Omroep West


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).