Belgisch bakkersbedrijf ontwikkelt brood-app tegen keuzestress


Kun je in de supermarkt nooit kiezen tussen maisbrood, spelt of volkoren tarwe. Dan bestel je toch gewoon een persoonlijke mix. Dat kan binnenkort, lezen we in De Tijd. Het Belgische bakkersbedrijf Puratos ontwikkelt een app waarmee je zelf kunt kiezen welke soorten meel en granen je in je brood wilt. Vervolgens druk je op bestellen, en een paar uur later ligt het gepersonaliseerde brood voor je klaar. Het systeem wordt op dit moment getest bij een Deense bakker en moet dit jaar nog worden gelanceerd bij een Europese supermarktketen. Om welke keten het gaat, dat is nog niet bekend.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).