Canadese student maakt hulp-kit voor klasgenoten met mentale gezondheidsklachten


Op de meeste scholen wordt aandacht besteed aan gezondheid. Dat is natuurlijk heel goed, maar vaak wordt er weinig op MENTALE gezondheid gelet. De Canadese student Tina Chan besloot daar wat aan te doen. Veel van haar klasgenoten hadden namelijk last van angst, stress of van paniekaanvallen. En daarom ontwierp zij de PASS Kit. In de kit zit onder andere kauwgom, een slaapmasker, een stressbal en… speciale kaarten. Daarop staan bijvoorbeeld tips over hoe je met stress kan omgaan. Dat vertelt Tina Chan aan de BBC.

Q_Passkit
“We are going to
these bodily stress symptoms.”

De PASS Kit wordt nu uitgedeeld aan eerstejaars studenten van haar school, de University of Waterloo.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).