Dalfsenaren halen geld op voor AED’s


Eerder deze maand hoorde je d’r al over: de kans dat iemand een hartstilstand overleeft is een stuk groter geworden. En dat is te danken aan het toegenomen aantal AED’s in Nederland. In de gemeente Dalfsen in Overijssel is wat dat betreft nog veel vooruitgang te boeken, vertelt Tom van Delft aan RTV Oost:

”Het is vooral voor de bereikbaarheid, er hangen er niet veel in Dalfsen en vooral de bekendheid is niet echt aanwezig. Dus dat willen we onder de aandacht brengen.”

Ja, en dat doen Tom en drie anderen met een weekend vol activiteiten. Van een veiling in de lokale kroeg tot een wandeling en een workshop reanimatie er wordt van alles georganiseerd om geld op te halen voor meer AED’s. En dat allemaal onder de naam ‘Hart voor Dalfsen’


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).