De eerste stofzuiger die ook zichzelf schoonmaakt


Dan een opvallend bericht uit de tech-wereld: een stofzuiger en dweilmachine die niet alleen je huis schoonmaakt, maar ook zichzelf. De startup Narwal Robotics zegt de eerste te hebben gemaakt. De robot vindt zelf z’n weg door je huis met behulp van lasertechnologie. Heeft ‘ie genoeg viezigheid verzameld, dan gaat de robot terug naar zijn schoonmaakstation. Daar wordt de stofbak geleegd en de mop gewassen – en dan kan ‘ie weer verder. Zie je zo’n futuristische stofzuiger wel zitten, dan moet je nog wel even geduld hebben. De verwachting is dat ‘ie vanaf september is te bestellen.

Meer informatie via NU.nl


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).