Deze telefoon past in de palm van je hand


We zien de laatste tijd steeds grotere smartphones, en zelfs schermen die je kunt openvouwen voor een soort cinema-effect. Tweakers schrijft vandaag over het tegenovergestelde: de Palm Phone. Dat is dus een hele kleine smartphone, die past in de palm van je hand. Het telefoontje bestond al langer, maar je kon hem alleen gebruiken als tweede toestel dus gekoppeld aan je ‘hoofd-smartphone’. Maar nu komt ‘ie ook uit als ‘standalone-toestel’, aldus Tweakers. In Europa is ‘ie trouwens nog niet verkrijgbaar.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).