Een kop thee die insecten redt


We hebben er een inspirerend nieuw bedrijfje bij in Nederland: PTThee. Die laatste T staat voor kruidenthee – en wel van Hollandse bodem. De startup werkt samen met biologische boeren. Die stellen de randen van hun akkers beschikbaar voor het zaaien van kruiden- en bloemenzaadjes. Zo ontstaat er meer leefruimte voor insecten. En van die kruiden en bloemen wordt dus ook thee gemaakt. Die kun je online bestellen, en wordt – je raadt het al – met de post bezorgd. De afgelopen weken zijn de eerste kruiden en bloemen ingezaaid. En de thee is al te bestellen, via ptthee.nl.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).