Instagram gaat ‘ongepaste’ posts sneller verbergen


Instagram neemt maatregelen tegen schokkende of ongepaste foto’s. Dat meldt TechCrunch. Beelden die niet door de beugel kunnen worden op dit moment al direct verwijderd. Maar Instagram gaat nu ook iets doen aan aanstootgevende of gewelddadige foto’s die wel aan de spelregels voldoen. Die worden lager in de tijdlijn gezet. Hierdoor krijgen gebruikers ze minder snel te zien. Dat gebeurt nu nog handmatig, maar op den duur wil Instagram dat proces automatiseren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).