Leger Nepal ruimt bergen afval op


Het Nepalese leger heeft de afgelopen week 2-duizend kilo afval opgeruimd bij de Mount Everest, dat lezen we op de website myRepublica. De soldaten zijn op 14 april een schoonmaakactie gestart als onderdeel van de jaarlijkse “Wildlife Week” die daar wordt georganiseerd. En het leger heeft de smaak te pakken, want ze hebben toegezegd om ook manschappen en materiaal te leveren voor de grote Clean Mountains Campagne. Die loopt nog tot volgende maand.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).