Olympische medailles volgend jaar gemaakt van gerecyclede materialen


De kaarten voor de Olympische Spelen die volgend jaar in Tokio worden gehouden gaan bijna in de verkoop. En dat is voor ons een reden om goed nieuws over de spelen te vertellen: alle medailles worden dit jaar voor het eerst gemaakt van gerecyclede materialen. Dat lezen we op de site van Positive News. Goud, zilver en brons worden gemaakt van afgedankte mobiele telefoons en andere kleine elektronische apparaten. Om zo de 5 duizend medailles die nodig zijn te vormen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).