Panama Papers brengen 1 miljard aan boetes en belasting op


En op de voorpagina van Trouw gaat het over de Panama Papers. Het is vandaag precies drie jaar geleden dat dit uitgebreide journalistieke onderzoek naar belastingontwijking verscheen. En sinds vandaag weten we wat dat onderzoek heeft opgeleverd. Overheden wereldwijd hebben ruim 1 miljard euro aan boetes opgelegd en achterstallige belasting geind. In ons eigen land gaat het om 500 personen en bedrijven bij wie 8 miljoen euro is opgehaald. Vooruitgang in de strijd tegen belastingontduiking, dus.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).