Tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’ wil mensen dichter bij elkaar brengen


Een nieuw museum in Zoetermeer wil er voor zorgen dat mensen elkaar beter leren begrijpen. Het gaat om Museum De Voorde, dat afgelopen weekend zijn deuren opende. Het museum wil zorgen voor acceptatie van elkaar. Dat doet het door te laten zien dat we allemaal anders zijn, maar ook veel overeenkomsten hebben. Afgelopen weekend trapten ze af met de tentoonstelling ‘Dit zijn wij!’. Die gaat over 6 generaties, waarbij allerlei iconen centraal worden gezet. Van het Tientje van Lieftinck, tot het zilveren korset van Anita Doth uit de videoclip No Limit.

Meer informatie via Omroep West


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).