Uniek en betaalbaar bouwen met 3D-printer


Maatwerk voor de massa: het is mogelijk, ook in de bouw. Dat is de boodschap van het Tiny Bauhaus. Dat is een wit paviljoentje met grote ramen dat vanaf volgende maand te zien is in Rotterdam. Volkskrant schrijft daar vanmorgen over. Het gaat om een project ter ere van het 100-jarig jubileum van de beroemde kunst- en architectuuropleiding Het Bauhaus. Het paviljoen is ontworpen door dus Architects, en gemaakt door… een 3D-printer. Met het Tiny Bauhaus wil het architectenbureau laten zien dat het simpel en goedkoop kan zijn om je eigen patronen te ontwerpen en te laten maken. Volgende maand is ‘ie te zien in Rotterdam, dus – dit 3D-geprinte paviljoen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).