Wandel-naar-je-werk-dag groot succes


Het is Doing Donderdag op Sublime. En daarom hoor je vandaag extra veel verhalen over mensen die zelf in actie komen om iets goeds te doen.

En misschien was jij vanmorgen zelf wel zo’n doener en heb je meegedaan aan de actie ‘wandelen naar je werk’. Het is vandaag namelijk wandel-naar-je-werk-dag, een initiatief van de stichting Wandelnet. Voor het vierde jaar op rij lopen deelnemers van hun huis naar het werk, of in elk geval een deel van de route. Dit zegt Ankie van Dijk, directeur van de stichting:

”Dit jaar doen er 250 organisaties mee die zich hebben aangemeld en die dus ook actief stimuleren onder hun medewerkers om lopend naar werk te komen.”

Ook minister Bruno Bruins van Medische Zorg en Sport deed vandaag mee. Voor hem is dat heel normaal, want hij wandelt bijna elke dag van Scheveningen naar het Binnenhof in Den Haag. Mocht je het vandaag gemist hebben, morgen kan je natuurlijk ook nog lopend naar je werk. Ook fanatieke automobilisten kunnen meedoen: parkeer je auto gewoon iets verder van je werk en wandel het laatste stuk.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).