Ziekenhuis laat patiënten wachten in bos


Soms zit je er wel een uur-  de wachtkamer van het ziekenhuis. Op een gegeven moment heb je de witte muren wel gezien, en heb je hetzelfde tijdschrift al 3 keer doorgebladerd. Maar voor patiënten van een ziekenhuis in Brugge is wachten geen straf. Het ziekenhuis bouwt namelijk een wachtruimte in een naastgelegen bos. Patiënten kunnen zo in de open lucht ontspannen terwijl ze wachten op hun afspraak. Ook worden er wandelroutes aangegeven van maximaal een half uur. Als je bijna aan de beurt bent krijg je een melding. De nieuwe wachtruimte zal tegen de zomer klaar zijn.

Meer informatie via Nieuwsblad


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).