De grote Nieuws van de Vooruitgang-verhuizing!


Beste lezer,

Misschien is het je al opgevallen: het is de afgelopen weken stil geweest op deze site.
Dat betekent niet dat we geen positief nieuws meer schrijven. We zijn nog steeds elke werkdag te horen op de halve uren op Sublime en de mooiste berichten van de dag vind je via Sublime.nl onder het kopje Vooruitgang.

Voor een overzicht van de meest positieve ontwikkelingen van de week, kun je luisteren naar onze Nieuws van de Vooruitgang-podcast. Die vind je via Spotify, iTunes of onze website.

Hopelijk zien we je daar!


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).