In het Gesprek van de Vooruitgang gaan we op zoek naar het bijzondere verhaal achter je onderneming of een innovatieve ontwikkeling in je branche. Een van onze presentatoren gaat met experts op zoek naar kansen en het realiseren van vooruitgang.


transparent-logo
Gesprek van de Vooruitgang – IFFR
Op IFFR sprak Froukje Jansen met filmmaker Boudewijn Koole en componist Alex Simu over de rol van muziek in film. Dit Gesprek van de Vooruitgang is mede mogelijk gemaakt door Buma Music in Motion.

Luister hier het gesprek terug.VCC_Ironmark_Screen_RGB-2
Gesprek van de Vooruitgang – Volvo Car Nederland
In het Gesprek van de Vooruitgang praten experts over ontwikkelingen en mogelijkheden binnen hun vakgebied. Eerder zat presentator Froukje Jansen in een deels zelfrijdende auto met Arthur van Es, Marketing Directeur van Volvo Car Nederland. Zij bespraken de toekomst van zelfrijdende auto’s. Wat zijn de voordelen en wanneer rijdt heel Nederland volledig autonoom?

Bekijk hier de video terug.VCC_Ironmark_Screen_RGB-2
Gesprek van de Vooruitgang – Dutch Design WeekOp de Dutch Design Week 2016 in Eindhoven sprak presentator Froukje Jansen met Corien Pompe, Senior Design Manager bij Volvo Car Company over het design van de auto van de toekomst. Waar haalt Corien haar inspiratie vandaan en wat is mensgericht ontwerpen?

Bekijk hier de video terug.

Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).