Toekomst van duurzame energie

In februari staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van duurzame energie. Volgens het World Resources Institute zal de duurzame energievoorziening van de grootste economieën in de komende 15 jaar meer dan verdubbelen. Internationaal ontstaat er steeds meer bewustzijn over de schadelijke gevolgen van fossiele brandstoffen en de voorraden van olie en gas raken uitgeput.

Iedere woensdagochtend geeft gastcolumnist Richard Klatten, directeur Qurrent – volgens de Consumentenbond de duurzaamste energieleverancier van Nederland – inzicht in de mogelijkheden van duurzame energie. Lees en luister hier de columns terug: 

3-2-2016

“Als iets te mooi klinkt om waar te zijn, dan is dat ook zo. Gisteren vertelde mijn collega glunderend van trots over de lage CO2-uitstoot van zijn gloednieuwe Duitse auto. Ik dacht natuurlijk maar aan 1 ding: sjoemelsoftware. Een schonere dieselmotor, zonder aan prestaties in te leveren; te mooi om waar te zijn.” Lees meer

 

Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).