Persoonlijke Groei

De komende maand staat het Nieuws van de Vooruitgang in het teken van Persoonlijke Groei. De zomer is vaak de periode om te reflecteren op het afgelopen jaar, werk, persoonlijke ontwikkeling en om nieuwe plannen voor het komende jaar te maken. Hoe zorgen we dat we het positieve, ontspannen gevoel van de zomervakantie ook de rest van het jaar vast blijven houden?

Gastcolumnist Kasper van der Meulen, auteur van het boek MindLift: mentale fitness voor het moderne brein, zal elke woensdagochtend inzicht bieden in de ontwikkelingen rond dit thema. Alle columns en artikelen zijn hieronder terug te lezen.

03-8-2016

“Iets meer dan een jaar geleden schreef ik een boek getiteld “MindLift – Mentale fitness voor het Moderne Brein” een praktische gids om je mentale en fysieke staat te optimaliseren in een wereld die dat heel moeilijk maakt. Een hele set leefstijl veranderingen die ik jaren lang zelf heb toegepast, in de eerste instantie om te herstellen van overgewicht, overwerktheid en een hele set slechte gewoontes.” Lees meer

10-8-2016

“Ik spreek en schrijf over onderwerpen binnen de persoonlijke ontwikkeling. In deze tijd van zomer, vakantie, rust en opladen is voor veel mensen de vraag hoe we dat opgeladen gevoel kunnen vasthouden en meenemen door het jaar heen. De vraag is eigenlijk: Waar loop je op leeg?” Lees meer

Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).